Garantia Calitatti

E-mail: info@alnostru.ro


Tel : +4 0360 101 016


Fax: +4 0360 101 016


Mobil: +4 0756 818 307

Biztonság és érték a "Minőség Védjegyével"

A 2009-es gazdasági válság nem egy egyszerű pénzügyi vagy ingatlan válság, hanem egy korszak vége. Vége a "must have" tipusú kaotikus fogyasztói  korszaknak. 

Minden vég egyben egy új kezdet is. Egy új korszak van kialakulóban, melyben a  körültekintő, jól átgondolt és előre megtervezett fogyasztás új kihivások elé állitja a termelőket és e kihivásban a termékek valamint szolgáltatások minősége kulcsfontosságú szerepet kap.

Miért van szükség minőségre?

 
A minőség fogalmát egyre gyakrabban használják minden területen. Egyre gyakrabban hallunk olyan  kifejezéseket, mint például: "Minőség mindenek felett", "Minőség kedvező áron", "Kiváló minőség" stb

Egy ilyen helyzetben, egy gazdasági társaság fennmaradásához elengedhetetlen a termékek/szolgáltatások minősége, mert minőség nélkül nincs értékesités, értekesités nélkül nincs bevétel, és bevétel nélkül nincs üzlet.

Tehát a termékek és szolgáltatások minőség koncepciójának alkalmazása létszükséglet minden vállalat számára. A saját fejlődés érdekében pedig a gazdasági tarsaságok különleges figyelmet kell forditsanak a termékek és szolgáltatások minőségére, hogy ezek a gazdasági verseny minőségi szinvonalán vagy a felett legyenek.

Az "eqps.eu - Minőség Védjegyé" -vel ellátott termékek és szolgáltatások jóval  meghaladják a konkurenciális minőségi szinvonalat. E termékek folyamatosan tesztelve voltak (vannak), nemzetközi szinten elismert laborokban és nagyon jó vagy kiváló minősitést kaptak.
Ez által a termelő vagy szolgáltató vállalat tekintélyt,  elismerést és gazdasági növekedést nyer, a fogyasztó pedig nagyobb biztonságot és nagyobb értéket kap.